Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

3936 01 left drakoula Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!Ο θρύλος του κόμη Δράκουλα, το …διασημότερο βαμπίρ όλων των εποχών, έζησε τον Μεσαίωνα, λέγοντας ότι έπινε το πολύτιμο αίμα των θνητών, αφού ήταν το μόνο που τον κρατούσε ζωντανό και επιβίωνε μόνο στο σκοτάδι, προκαλώντας τον τρόμο, ακόμα και όταν κάποιος αναφερόταν απλά στο όνομά του …
Ελάτε να τον συναντήσουμε -όσοι τολμηροί δηλαδή!- στο κάστρο Μπραν, που βρίσκεται στη πόλη Μπρασόβ, στη Ρουμανία!
Κάστρο του Μπραν, Ρουμανία:


Το κάστρο του Δράκουλα είχε αρχικά χτιστεί από ιππότες ως οχυρό αλλά τον 15ο αιώνα πέρασε στην κατοχή του πρίγκιπα Βλαντ Τσέπες της Βλαχίας (πρόκειται για τον Βλαντ τον Ανασκολοπιστή, γνωστό και ως κόμη Δράκουλα πάνω στον οποίο βασίστηκε ο θρύλος ).
681x4541 Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

Το εστιατόριο του Κόμη Δράκουλα: Ταμπέλα που αναπαριστά τον κόμη Δράκουλα και διαφημίζει το εστιατόριο που στεγάζεται στο κτήριο, όπου ζούσε ο Βλαντ Τσέπες.
681x4542 Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!


Κάστρο του Μπραν ή αλλιώς Κάστρο του Δράκουλα στην ομίχλη.(Μπρασόβ Τρανσυλβανίας)
681x4543 Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

Εξοχικό κοντά στο κάστρο του Μπραν. Λέγεται ότι ο Κόμης Δράκουλας κοιμήθηκε εδώ, όταν οι Τούρκοι τράπηκαν σε φυγή.
681x4544 Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

Παραδοσιακή Ρουμάνικη ταβέρνα με χαρακτηριστική διακόσμηση.
1314623858736 Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

Πόλη Μπρασόβ.
RomaniaBrasov Νικήστε τους φόβους σας και ζήστε το twilight στο Κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία! Ξεναγηθείτε μέσα από απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!



Κάστρο του Μπραν, Τρανσυλβανία, Ρουμανία: Θρυλικό σπίτι του Βλαντ του Παλουκωτή ή αλλιώς κόμη Δράκουλα.Πηγή: www.lonelyplanet.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...